Liesbeth Venneman
Mesoloog DM

Brink 30
7411 BT Deventer
ingang praktijk Mesologie:
Menstraat 2

Mobiel: 06-43199403
Email:
info@mesologie-venneman.nl


 

Wie ben ik?

Mesologie

Graag wil ik mij even voorstellen. Na mijn V.W.O. ben ik, Liesbeth Venneman, verpleegkunde gaan studeren aan de HBO-V. Vanaf 1985 ben ik werkzaam geweest in de Thuiszorg. Per 2001 ben ik met mijn praktijk voor Mesologie gestart. Tevens ben ik, naast mijn werkzaamheden als mesoloog, werkzaam in de psychiatrie.
Daarnaast ben ik vanaf 2000 tot 2020 als docent fysiologie verbonden geweest aan de Stichting Academie voor integrale geneeswijzen Amsterdam (medische basisopleiding) en heb ik co-therapeuten begeleid in de opleiding voor Mesologie.

Wat mij boeit in de Mesologie is het breed kijken vanuit verschillende geneeswijzen naar chronische klachten en symptomen van cliënten.

Wat mij aanspreekt is het onderzoeken wat nu de disfunctie is bij iedere unieke cliënt. Vaak een zoektocht…met soms verrassende uitkomsten. Een voedende therapie geven, een therapie geven die een reactie teweegbrengt , zodat de cliënt kan reageren…om weer in balans te komen is een belangrijk onderdeel. Soms is het ook wachten en geduld hebben op reactie.

Ik vind het belangrijk dat mensen zoveel mogelijk zelf grip kunnen krijgen op hun eigen functioneren en disfunctioneren.
Graag wil ik mensen hierbij ondersteunen met specifieke voeding, leefstijl, supplementen, kruiden, doorverwijzing etc.

Heb je last van chronische klachten; lichamelijk, mentaal en of psychisch?
Blijf er niet mee zitten….. Mesologie kan u helpen.
Brede kijk, individuele behandeling. Natuurlijk herstel naar meer balans.

Het reguliere alternatief.

Liesbeth Venneman, mesoloog DM